Βενιζέλος: Τον Ιούνιο έρχεται νέο Μνημόνιο, ο πρωθυπουργός ωθεί τα πράγματα στα άκρα - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Τον Ιούνιο έρχεται νέο Μνημόνιο, ο πρωθυπουργός ωθεί τα πράγματα στα άκρα

 Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για νέο Μνημόνιο, που έρχεται τον Ιούνιο, μίλησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστηρίζοντας πως ο πρωθυπουργός οδηγεί τα πράγματα με την Ευρώπη στο «απροχώρητο».

Σε δηλώσεις του στο Βήμα FM, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «διπλή γλώσσα σε εσωτερικό και εξωτερικό».

Στη συνέχεια, προέβλεψε πως τον Ιούνιο θα έρθει νέο μνημόνιο, ξεκαθαρίζοντας πως το κόμμα του δεν θα το ψηφίσει αλλά ούτε θα συμμετάσχει στην κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε πως ο πρωθυπουργός ωθεί τα πράγματα στα άκρα, έτσι ώστε να πείσει τα στελέχη του που διαφωνούν για την ανάγκη συμφωνίας με τους θεσμούς.

«Αν, όμως, γίνει ατύχημα, θα κατηγορήσει τους Ευρωπαίους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόνισε πως δεν αμφισβητεί το δικαίωμά του να είναι παρών στη συνεδρίαση Επιτροπής του χρέος, την οποία χαρακτήρισε κομματική και ψευδεπίγραφη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ