Προκήρυξη για ταμίες και ταξιθέτες από το Φεστιβάλ Αθηνών - iefimerida.gr

Προκήρυξη για ταμίες και ταξιθέτες από το Φεστιβάλ Αθηνών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθώς η έναρξη των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου πλησιάζει, το Ελληνικό Φεστιβάλ προχώρησε στην προκήρυξη θέσεων για ταμίες, ταξιδέτες και ελεγκτές εισόδου.

Προκήρυξη για ταμίες και ταξιθέτες από το Φεστιβάλ Αθηνών | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε., προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ταμείων και της ταξιθεσίας του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, καλεί όσους έχουν τα προσόντα ή µπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως α) ταµίες και β) ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου στις εκδηλώσεις που θα πραγµατοποιηθούν κατά την καλλιτεχνική περίοδο2015, να υποβάλουν σχετική αίτηση για την κάλυψη 17 θέσεων ταµιών στην Αθήνα, 7 θέσεων ταµιών στην Επίδαυρο, έως 85 θέσεων ταξιθετών και ελεγκτών εισόδου στους χώρους εκδηλώσεων της Αθήνας, έως 60 θέσεων ταξιθετών και ελεγκτών στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και έως 16 θέσεων ταξιθετών και ελεγκτών στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Η προσφορά των ανωτέρω υπηρεσιών αφορά στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του έτους 2015.

Οι προθεσμίες υποβολής αίτησης για το φεστιβάλ Αθηνών λήγει στις 20 Απριλίου και για το φεστιβάλ Επιδαύρου στις 10 Μαίου. Φόρμες αιτήσεων υπάρχουν στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Δείτε εδώ την προκήρυξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ