«Γκάζια» από Περέιρα στον Ολυμπιακό - Προετοιμασία για τον ημιτελικό Κυπέλλου - iefimerida.gr

«Γκάζια» από Περέιρα στον Ολυμπιακό - Προετοιμασία για τον ημιτελικό Κυπέλλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άλλο πρόσωπο του Βίτορ Περέιρα είδαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να αφυπνίσει τους παίκτες του ενόψει του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Περέιρα δεν ήταν καθόλου ήρεμος μετά την ήττα του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ και δεν θέλησε να το κρύψει. Με λίγα λόγια εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του ότι παρόμοιες εμφανίσεις δεν θα πρέπει να επαναληφθούν στο μέλλον και ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα πρέπει να υπάρξει η απόλυτη συγκέντρωση προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ.

«Κάναμε όσα έχουμε πει πως πρέπει να αποφεύγουμε. Τα λάθη μας ήταν απαράδεκτα και πρέπει να τα διορθώσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε. Εγώ δεν έχω μάθει να δουλεύω με τα λόγια, αλλά με πράξεις. Γι’ αυτό και θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, για να βελτιωθούμε», είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Πορτογάλος, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκτός δράσης είναι φυσικά οι Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί και Μήτρογλου λόγω τραυματισμών, ο Αφελάι, ο οποίος είναι ακόμη στην Ολλανδία με άδεια λόγω σοβαρού οικογενειακού ζητήματος καθώς και ο Μέγιερι λόγω ίωσης. Αυτό σημαίνει ότι βασικός σε ένα ακόμη ματς Κυπέλλου θα είναι ο Ρομπέρτο ενώ θέση βασικού διεκδικεί ο Μπενίτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Βίτορ Περέιρα Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ