Αυτός είναι ο κυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings -Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο κυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings -Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «μνημείο» που δημιουργήθηκε στη μνήμη των θυμάτων της συντριβής της Germanwings αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη φωτογραφία του κυβερνήτη της μοιραίας πτήσης.

Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία του πιλότου που κατέβαλλε απεγνωσμένες προσπάθειες να μπει στο πιλοτήριο του Airbus που ο Λούμπιτζ έριξε στις Γαλλικές Άλπεις.

Σε αυτή, ο Patrick Sondheimer κοιτά ίσια μπροστά, απευθείας στη φωτογραφική μηχανή.

Αυτός είναι ο κυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings -Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το μνημείο έχει δημιουργηθεί στην έδρα της Germanwings στην Κολωνία και αποτελεί φόρο τιμής στο προσωπικό της εταιρείας που σκοτώθηκε στην πτήση, ωστόσο απορία προκαλεί το γεγονός ότι σε αυτό, ακριβώς δίπλα στη φωτογραφία του κυβερνήτη, βρίσκεται και η φωτογραφία του Λούμπιτζ.

Καθώς το αεροπλάνο έπεφτε προς το έδαφος, ο Patrick Sondheimer, 36, πατέρας δύο παιδιών, προαπάθησε μάταια να σώσει τις ζωές των 144 επιβατών και των πέντε μελών του πληρώματος.

Στιγμές πριν, είχε αφήσει το πιλοτήριο στα χέρια του συγκυβερνήτη του, προκειμένου να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Όταν επέστρεψε, η πόρτα ήταν κλειδωμένη και ο συγκυβερνήτης αγνόησε τις απελπισμένες εκκλήσεις του συναδέλφου του.

Αυτός είναι ο κυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings -Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σταματήσει το μοιραίο δυστύχημα, ο Sondheimer επί πέντε λεπτά προσπαθούσε να συνθλίψει την πόρτα του πιλοτηρίου χρησιμοποιώντας ένα τσεκούρι.

Στις ηχογραφήσεις που ανακτώνται από το μαύρο κουτί του αεροσκάφους ο Sondheimer ακούγεται να φωνάζει «προς θεού, άνοιξε την πόρτα», λίγες στιγμές πριν από τον θάνατό του.

Αυτός είναι ο κυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings -Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το μνημείο προς τιμήν του προσωπικού δημιουργήθηκε πριν αποκαλυφθεί ότι ο Λούμπιτζ είχε σκόπιμα συντρίψει το αεροπλάνο στις γαλλικές Άλπεις, στις 24 Μαρτίου.

Δίπλα στις φωτογραφίες των δύο αντρών βρίσκονται και αυτές ακόμα τεσσάρων μελών του πληρώματος. Και οι τέσσερις φαίνονται να χαμογελούν απευθείας στην κάμερα.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Patrick Sondheimer Germanwings φωτογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ