Οργισμένος μονόλογος απέναντι στον Πάρι Κουκουλόπουλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Οργισμένος μονόλογος απέναντι στον Πάρι Κουκουλόπουλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μάζεψε και έφυγε ο υφυπουργός, Πάρις Κουκουλόπουλος, όταν στην τελετή εγκαινίων της Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής έκθεσης στην Κοζάνη, ένας «αγανακτισμένος» κάτοικος ανέβηκε στο βήμα και έψαλε τον εξάψαλμο εναντίον του αλλά και εναντίον της κυβέρνησης!

Ο κάτοικος ο οποίος φέρεταί να είναι ένα από τα πιο δραστήρια μέλη των «αγακτισμένων» Κοζάνης σε έντονο ύφος έθεσε αρκετά ερωτήματα στον υφυπουργό Εσωτερικών, Πάρι Κουκουλόπουλο, ο οποίος δεν απάντησε και αποχώρησε από το σημείο, ενώ το πλήθος συγκεντρωμένων επευφημούσε τον αγανακτισμένο που αναρωτιόνταν πόσα χρήματα παίρνουν οι πολιτικοί του τόπου και εάν θα μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με 800 ή και 1.200 ευρώ.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ψήφισε τον ίδιο στις περασμένες εκλογές, ωστόσο σημείωσε ότι «ο κ. Κουκουλόπουλος λίγα έχει προσφέρει στους συντοπίτες του», ενώ υπονόησε ότι η ανάδειξή του σε υφυπουργό Εσωτερικών έχει προκύψει με δόλιους τρόπους.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ