«Το Χαστούκι» καθηλώνει την Αυστραλία - iefimerida.gr

«Το Χαστούκι» καθηλώνει την Αυστραλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αυστραλιανό κρατικό κανάλι ABC έχει ξεκινήσει μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία για την πρεμιέρα της σειράς "Το Χαστούκι" που στηρίχτηκε στο τέταρτο και πιο πετυχημένο βιβλίο του Ελληνοαυστραλού συγγραφέα Χρήστου Τσιόλκα, έχει σαρώσει τα διεθνή λογοτεχνικά βραβεία και έχει ήδη πωλήσει πάνω από 600.000 αντίτυπα έως τώρα.

Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 8.30 το βράδυ και αναμένεται να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης ενώ ήδη η σειρά έχει πωληθεί και σε πολλά κανάλια του εξωτερικού.

Να σημειωθεί πως στην σειρά παίζουν και αρκετοί Ελληνοαυστραλοί ηθοποιοί όπως ο Άλεξ Δημητριάδης, ο Λεξ Μαρίνος, η Τούλα Γιαννή, ο Άρης Γούναρης, ο Δημήτρης Μπαβέας, ο Στ. Μουζάκης, η Τσέλτιν Τσιόλκα, και η Ευγενία Φράγκου.

Παράλληλα το ABC σε μια ειδική εκπομπή, διάρκειας μιας ώρας, και με τίτλο "Ο άνθρωπος πίσω από το Χαστούκι" θα παρουσιάσει τον Χρήστο Τσιόλκα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 10 το βράδυ.

Οι Αυστραλοί τηλεκριτικοί χαρακτηρίζουν την προβολή της συγκεκριμένης τηλεοπτικής σειράς ως "το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς".

Παράλληλα ένα άλλο πολυσυζητημένο μυθιστόρημα του Χρήστου Τσιόλκα, το "Νεκρή Ευρώπη" γυρίζεται σε διεθνή κινηματογραφική ταινία.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ