Δεκάδες ταξιτζήδες επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν στην Κίνα -Επεσαν στο πεζοδρόμιο, έβγαζαν αφρούς - iefimerida.gr

Δεκάδες ταξιτζήδες επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν στην Κίνα -Επεσαν στο πεζοδρόμιο, έβγαζαν αφρούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κίνδυνο της ζωής τους διαμαρτυρήθηκαν κατά της κυβέρνησης δεκάδες ταξιτζήδες στην Κίνα, που επιχείρησαν να δηλητηριαστούν.

Οι οδηγοί έχασαν τις αισθήσεις τους και έπεσαν στο πεζοδρόμιο, έξω από εμπορικό κέντρο του Πεκίνου, βγάζοντας αφρούς από το στόμα, καθώς νωρίτερα είχαν πιει χημικά, εκφράζοντας με αυτό τον επικίνδυνο τρόπο την αντίθεσή τους για μία κυβερνητική απόφαση.

Σοκαρισμένοι οι περαστικοί κοίταζαν άφωνοι τους λιπόθυμους οδηγούς. Πάνω από 30 άτομα μετείχαν σε αυτή τη διαμαρτυρία και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία ευτυχώς δεν είχαν σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ολοι τους προέρχονταν από πόλη της βορειοανατολικής επαρχίας Heilongjiang, στα σύνορα με τη Ρωσία. Αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν στο Πεκίνο για μία κυβερνητική μεταρρύθμιση που επηρεάζει τις ενοικιάσεις των ταξί. Οταν κανείς από το υπουργείο Μεταφορών δεν ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις τους για μία συνάντηση, εκείνοι αποφάσισαν να πιούνε χημικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα ταξιτζήδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ