Το Ποτάμι: Ο υπουργός Δικαιοσύνης αδειάζει τις φυλακές, ενώ προσλαμβάνει 575 δεσμοφύλακες - iefimerida.gr

Το Ποτάμι: Ο υπουργός Δικαιοσύνης αδειάζει τις φυλακές, ενώ προσλαμβάνει 575 δεσμοφύλακες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, εξαπέλυσε το Ποτάμι μέσω του βουλευτή Επικρατείας και γραμματέα της Κ.Ο. του κόμματος Παναγιώτη Καρκατσούλη.

Ο κ. Καρκατσούλης επικρίνει την απόφαση για αποφυλάκιση κρατουμένων χωρίς κριτήριο, ενώ την ίδια ώρα προσλαμβάνει 575 δεσμοφύλακες επιβαρύνοντας το Δημόσιο.

«Νέο, αποκαλυπτικό δείγμα γραφής της «λογικής» που διακατέχει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Ενώ ο κ. Παρασκευόπουλος αδειάζει τις φυλακές χωρίς κριτήριο, χωρίς έγνοια για την δημόσια ασφάλεια, χωρίς την επίλυση έστω κάποιων από τα χρονίζοντα προβλήματα του σωφρονιστικού μας συστήματος, ταυτόχρονα, δημιουργεί 575 νέες θέσεις εργασίας σ’ αυτές, επιβαρύνοντας το ετοιμόρροπο δημόσιο με 5.800.000 ευρώ για φέτος και από του χρόνου- και για κάθε χρόνο- με 8.700.000 ευρώ. Το κωμικοτραγικό της υποθέσεως είναι, ότι ενώ επικαλείται ότι οι ανήλικοι πρέπει να επιτηρούνται όχι από δεσμοφύλακες αλλά από ειδικούς επιστήμονες, προσλαμβάνει 386 απόφοιτους γυμνασίου (ΔΕ κατηγορίας) για την φύλαξή τους!», αναφέρει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ