Πέντε γκολ η Μπαρτσελόνα, έξι η Ρεάλ! [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέντε γκολ η Μπαρτσελόνα, έξι η Ρεάλ! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο παιχνίδια με συνολικά 13 γκολ και χατ-τρικ από αμφότερους τους δύο αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είχαν την τύχη να απολαύσουν χθες οι ισπανοί φίλαθλοι. Απρόσμενα εύκολη νίκη για την Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο με 5-0, ενώ η Ρεάλ, μετά τις μέτριες εμφανίσεις, έδωσε απαντήσεις στο 6-2 κατά της Ράγιο Βαγιεκάνο.Για την Μπαρτσελόνα, ο Βίγια άνοιξε το σκορ στο 9' και στο 15' ήρθε το αυτογκόλ του Μιράντα, για να κάνει το 3-0 ο Μέσι στο 26. Ο Αργεντινός συμπλήρωσε το χατ-τρικ του σκοράροντας στο 76' και το 90', φτάνοντας έτσι τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι του «Μπερναμπέου», ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ-τρικ με δύο πέναλτι, ενώ και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Μίτσου, ο οποίος μάλιστα είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 1'. Ιγκουαΐν, Βαράν (1ο στην Ρεάλ) και Μπενζεμά πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ της "βασίλισσας", η οποία από το 56' είχε χάσει με κόκκινη κάρτα τον Άνχελ ντι Μαρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ