Αεροσκάφος της Germanwings προσγειώθηκε σε άλλη πόλη-Είχε διαρροή λαδιού - iefimerida.gr

Αεροσκάφος της Germanwings προσγειώθηκε σε άλλη πόλη-Είχε διαρροή λαδιού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο πρόβλημα προέκυψε με αεροσκάφος της Germanwings, που είχε προορισμό τη Βενετία, αλλά υποχρεώθηκε να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης.

Αιτία το γεγονός ότι εντοπίστηκε διαρροή λαδιού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας που βρέθηκε στο επίκεντρο της συγκλονιστικής αεροπορικής τραγωδίας με τη συντριβή του Airbus στις γαλλικές Aλπεις.

Το πρόβλημα προέκυψε στην πτήση 4U814 της Germanwings, που είχε απογειωθεί από την Κολωνία με 123 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι πιλότοι έσβησαν τον ένα κινητήρα του αεροσκάφους και κατευθύνθηκαν προς τη Στουτγάρδη όταν εντοπίστηκε το πρόβλημα.

«Πρόκειται για μία διαδικασία ασφαλείας που είναι ρουτίνας. Δεν ήταν αναγκαστική προσγείωση», τονίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι το αεροπλάνο ελέγχεται από τεχνικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Germanwings
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ