Επίθεση διαρκείας από τη Mercedes, καθώς θα παρουσιάσει και μικρότερο SUV κουπέ - iefimerida.gr

Επίθεση διαρκείας από τη Mercedes, καθώς θα παρουσιάσει και μικρότερο SUV κουπέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Mercedes φαίνεται πως έχουν βάλει το κεφάλι κάτω και παρουσιάζουν το ένα μοντέλο μετά το άλλο, ενώ αποκαλύπτουν συνεχώς και τα μελλοντικά τους πλάνα. Έτσι μετά το αγροτικό Mercedes που γράψαμε πριν από λίγες μέρες σειρά έχει και η GLC κουπέ. Πρόκειται για την έκδοση κουπέ της νέας γενιάς της GLK.

Η τελευταία μπορεί να μην αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη αλλά η γερμανική εταιρεία έχει άλλες προσδοκίες από τη νέα της εκδοχή που θα έχει και άλλο όνομα -θα λέγεται GLC. Το αντίστοιχο κουπέ –το σκίτσο του εμφανίστηκε στη συνέλευση των μετόχων της Mercedes- θα παρουσιαστεί το 2016 και θα ανταγωνίζεται άμεσα τόσο την καινούργια BMW X4 όσο και το αναμενόμενο Audi που θα βασίζεται στο Q5.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις η GLC και η CLC κουπέ θα μοιράζονται εσωτερικό και κινητήρες. Με εξαίρεση ίσως τους βασικούς που δεν θα συνδυάζονται με το κουπέ αμάξωμα που θεωρείται πιο upper class.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mercedes GLC Coupe αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ