Πώς σας ακούγεται μια καντίνα Peugeot; - iefimerida.gr

Πώς σας ακούγεται μια καντίνα Peugeot;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Peugeot παρουσίασε μια δική της εμπνεύσεως καντίνα ή στο πιο σικ κινητό bistrot και βέβαια δεν θα το αναφέραμε αν επρόκειτο μόνο και για το βαν που αποτελεί τη βάση της.

Πράγματι εν κινήσει το Bistrot du Lion, μιας και αυτή είναι η επίσημη ονομασία του, δεν διαφέρει από ένα νορμάλ μικρό βαν, μόλις όμως σταματήσει ξεδιπλώνεται –και αυτό και το αντίστοιχο τρέιλερ- και προκύπτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Με όλα τα κομφόρ, με ενσωματωμένη στο δάπεδο του βαν δεξαμενή νερού 400 λίτρων, με ψυγείο 350 λίτρων και σερβίτσια και μαχαιροπήρουνα για μέχρι και 30 συνδαιτημόνες.

Οι οποίοι θα ψυχαγωγούνται από ένα ηχοσύστημα με σετ DJ, ενώ οι κινήσεις του μάγειρα προβάλλονται σε μια οθόνη 46 ιντσών.

Ναι, δύσκολα φανταζόμαστε το Bistrot du Lion έξω από γήπεδο, να σερβίρει βρώμικα και την οθόνη να δείχνει την παρασκευή τους, αλλά μάλλον και οι άνθρωποι της γαλλικής εταιρείας άλλα είχαν στο νου τους.

Πώς σας ακούγεται μια καντίνα Peugeot; | iefimerida.gr 0
Πώς σας ακούγεται μια καντίνα Peugeot; | iefimerida.gr 1
Πώς σας ακούγεται μια καντίνα Peugeot; | iefimerida.gr 2
Πώς σας ακούγεται μια καντίνα Peugeot; | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Peugeot καντίνα bistrot
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ