Οι «Anonymous» χάκαραν τον Ιβάν Σαββίδη! [εικόνα] - iefimerida.gr

Οι «Anonymous» χάκαραν τον Ιβάν Σαββίδη! [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα των «Anonymous» έπεσε ο Ιβάν Σαββίδης. Όπως αποκαλύπτει ο ρωσικός Τύπος, από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ υπέκλεψαν περισσότερα από 12.000 emails και μάλιστα τα έχουν βγάλει σε πληστηριασμό στο διαδίκτυο έναντι 1.000 ευρώ το καθένα.

Στο επίκεντρο μεγάλης υπόθεσης υποκλοπής, που κινητοποίησε τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης. Το αφεντικό του ΠΑΟΚ έπεσε θύμα των «Anonymous», οι οποίοι «χάκαραν» το περιεχόμενο 12,000 συνομιλιών που έκανε μέσω του προσωπικού του e-mail κατά την περίοδο 2009-2015. «Yπάρχουν πολλές πληροφορίες από τη μυστική ζωή των ομάδων σε Ρωσία και Ελλάδα», εμφανίζεται να λέει μέλος των Anonymous. Μάλιστα το υλικό που άντλησαν βγήκε σε πλειστηριασμό στο διαδίκτυο. Ο ομογενής επιχειρηματίας ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε διαρρεύσει το περιεχόμενο από τις συνομιλίες.

Οι «Anonymous» χάκαραν τον Ιβάν Σαββίδη! [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ anonymous υποκλοπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ