SOS από νοσοκομεία και Κέντρα αποκατάστασης: Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές [έγγραφα] - iefimerida.gr

SOS από νοσοκομεία και Κέντρα αποκατάστασης: Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές [έγγραφα]

EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ο κ. Τσίπρας υπόσχεται 4.500 διορισμούς στον τομέα της Υγείας, κέντρα αποκατάστασης, δομές και νοσοκομεία εκπέμπουν δραματικό SOS για χρηματοδότηση, καθώς αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα.

To iefimerida δημοσιεύει μία επιστολή από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και μία από το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης στις οποίες κάνουν δραματική έκκληση για να βρεθεί λύση στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σισμανόγλειο: Δεν έχουμε να πληρώσουμε προσωπικό και να πάρουμε υλικά!

Ο αναπληρωτής διοικητής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείο αναφέρει στην επιστολή του προς τη Διοίκηση 1ης ΥΠΕ Αττικής αναφέρει ότι το ίδρυμα χρειάζεται επειγόντως 500.000 ευρώ για α πληρώσει μισθούς και προμηθευτές.

Αναλυτικά η επιστολή

SOS από νοσοκομεία και Κέντρα αποκατάστασης: Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές [έγγραφα] | iefimerida.gr 0

ΕΚΑ: Εχουμε σοβαρές ελλείψεις σε τρόφιμα

Την ίδια στιγμή η επιστολή του συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικού Κέντρου Αποκατάσταση αναφέρει ότι υπάρχει τεράστια έλλειψη σε τρόφιμα, όπως λαχανικά, σαλατικά και κρέας, ενώ, επισημαίνει ότι οι εργαζόμενοι του ΕΚΑ προτίθενται να πληρώσουν από την τσέπη τους τα απαιτούμενα έξοδα για να κάνουν οι ασθενείς Πάσχα.

SOS από νοσοκομεία και Κέντρα αποκατάστασης: Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές [έγγραφα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ