Φραγκίσκος Ραγκούσης: Γιατί δραπέτευσε η Βίκυ Σταμάτη - iefimerida.gr

Φραγκίσκος Ραγκούσης: Γιατί δραπέτευσε η Βίκυ Σταμάτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους λόγους που πιστεύει ότι οδήγησαν την πελάτισσά του, Βίκυ Σταμάτη, να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο αναφέρεται ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση:

«Η τελευταία απόρριψη της αιτήσεως αναστολής εκτελέσεως κατά άρθρο 497 παρ. 7 του ΚΠΔ της κυρίας Βασιλικής Σταμάτη από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών ήταν η σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι του πόνου και της απογοήτευσης από μια σπάνια μάνα που πίστευε στο ανθρώπινο πρόσωπο της δικαιοσύνης και στο δικαίωμα να κλείσει μέσα στην αγκαλιά της το μονάκριβο παιδί της.

Αυτό πιστεύω ήταν που την οδήγησε να περάσει από τα δεσμά των φυλακών και της αναγκαστικής νοσηλείας, στο όνειρο και την ελπίδα.

Πριν βιαστούμε όλοι να σηκώσουμε και πάλι την πέτρα του αναθέματος για να την λιθοβολήσουμε ας σκεφτούμε την ρήση του θείου Ιησού και ας βρούμε για μια φορά ψήγματα συγχώρεσης και συμπάθειας για τον πάσχουσα και την γυναίκα που βιώνει χρόνια τώρα τον δικό της Γολγοθά.

Φραγκίσκος Ραγκούσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φραγκίσκος Ραγκούσης Βίκυ Σταμάτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ