Ολη η ζωή της Amy Winehouse σε ένα ντοκιμαντέρ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ολη η ζωή της Amy Winehouse σε ένα ντοκιμαντέρ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το ντοκιμαντέρ που γυρίζεται για τη ζωή της Amy Winehouse που δείχνει πως το ανερχόμενο αστέρι της σόουλ και της τζαζ έγινε παγκόσμιο είδωλο.

Το ντοκιμαντέρ είναι σε σκηνοθεσία Asif Kapadia και παραγωγή James Gay-Rees. Σε αυτό περιγράφονται τα πρώτα χρόνια της Amy, το ενδιαφέρον της για τη μουσική και η άνοδός της στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

«Το τραγούδι ήταν πάντα σημαντικό για μένα, αλλά ποτέ δε φαντάστηκα ότι θα καταλήξω να τραγουδάω ή να είμαι τραγουδίστρια. Σκέφτομαι απλά ότι είμαι τυχερή που είναι κάτι που μπορώ πάντα να κάνω, αν θέλω», λέει η ίδια σε μια «συρραφή» από οικογενειακά βίντεο και πλάνων από τη ζωή της που κατάφερε να αποκτήσει ο σκηνοθέτης.

Ολη η ζωή της Amy Winehouse σε ένα ντοκιμαντέρ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Ένιωθα εκείνη την εποχή ότι δεν υπήρχε τίποτα καινούριο, το οποίο πραγματικά να αντιπροσωπεύει εμένα ή το πως εγώ ένιωθα και έτσι ξεκίνησα να γράφω», φαίνεται η Amy να εξηγεί σε παλιότερη συνέντευξή της λίγο πριν γίνει διάσημη. «Δε θα έγραφα τίποτα παρά μόνο αν αυτό ήταν άμεσα προσωπικό ή αν ένιωθα ότι δε θα απέδιδε την ιστορία με το σωστό τρόπο».

Χρησιμοποιώντας υλικό από την πρώιμη καριέρα της, το ντοκιμαντέρ προσπαθεί να την χαρακτηρίσει ως ένα μάλλον αναπάντεχο αστέρι για την βιομηχανία της μουσικής, η οποία σίγουρα δεν ήταν έτοιμη για την έλευσή της.

Ολη η ζωή της Amy Winehouse σε ένα ντοκιμαντέρ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Δεν είμαι το κορίτσι που προσπαθεί να γίνει σταρ ή κάτι άλλο πέρα από μουσικός», εμφανίζεται η Amy να λέει σε απόσπασμα από αρχειακό υλικό. «Δεν πιστεύω καν ότι θα γίνω διάσημη. Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το διαχειριστώ. Πιθανότατα θα τρελαινόμουν», φέρεται να λέει σχεδόν προφητικά η Amy.

Ήταν μάλιστα μετά την μεγάλη της επιτυχία με το άλμπουμ Back To Black το 2006 και τα βραβεία Grammy που ξεκίνησε ο κατήφορος για τη νεαρή τραγουδίστρια.

Ολη η ζωή της Amy Winehouse σε ένα ντοκιμαντέρ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Έχασε τη ζωή της στις 2 Ιουλίου, μόλις στα 27 της χρόνια, στο σπίτι της στο Κάμντεν, από υπερβολική δόση αλκοόλ. Ο αδερφός της μάλιστα είχε δηλώσει ότι ο θάνατος της τραγουδίστριας επήλθε επειδή ήταν βουλιμική και ο οργανισμός ήταν υπερβολικά αδύναμος για να αντέξει μία τόσο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Ολη η ζωή της Amy Winehouse σε ένα ντοκιμαντέρ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Amy Winehouse ντοκιμαντέρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ