Σοκ στο ΟΑΚΑ - Ηττα του ΠΑΟ από την Αλμπα Βερολίνου - iefimerida.gr

Σοκ στο ΟΑΚΑ - Ηττα του ΠΑΟ από την Αλμπα Βερολίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηττα σοκ γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ από την Αλμπα Βερολίνου με 66-68 και μαζί την ευκαιρία να περάσει από σήμερα στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο κακός Παναθηναϊκός υπέστη ήττα-σοκ απ’ την Άλμπα Βερολίνου και όχι μόνο δεν κατάφερε να κλειδώσει την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague, αλλά πλέον χρειάζεται διπλό επί του Ερυθρού Αστέρα για να ορίζει την τύχη του και να πάρει το εισιτήριο. Σε διαφορετικό σενάριο -ήττα του δηλαδή στη Σερβία- θέλει υποχρεωτικά νίκη της Μακάμπι επί των Γερμανών για να συνεχίσει στα προημιτελικά του θεσμού.

O Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε τα πάντα στην τελευταία περίοδο, αλλά δεν βρήκε συμπαραστάτες. Ο Ει Τζι Σλότερ αστόχησε στο τρίποντο στην τελευταία επίθεση.

Δεκάλεπτα: 21-23, 40-33, 55-46, 66-68

Παναθηναϊκός (Ντούσκο Ιβάνοβιτς): Σλότερ 12, Γιάνκοβιτς 6, Φώτσης 12 (2), Νέλσον 3, Παππάς, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 18 (4), Γκιστ 4, Μπατίστα 11, Μπλουμς

Άλμπα Βερολίνου (Σάσα Ομπράντοβιτς): Τζίφεϊ 3, Κινγκ 5 (1), Τάμπου 3 (1), Βάργκας, Μπάνιτς 4, Ρέντινγκ 14 (2), Γουλφαρθ, Ρένφρο 16 (2), Χάμοντς 8 (2), Μακ Λιν 11, Ραντόσεβιτς 4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ