Σοκ στο Χόλιγουντ: Η Avril Lavigne ανακοίνωσε ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ στο Χόλιγουντ: Η Avril Lavigne ανακοίνωσε ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω» δήλωσε στο περιοδικό «People» η τραγουδίστρια Avril Lavigne καθώς αποκάλυψε ότι πάσχει από την Νόσο του Lyme.

Σοκ στο Χόλιγουντ: Η Avril Lavigne ανακοίνωσε ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Πέντε ολόκληρους μήνες ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κινηθώ και να μιλήσω» δήλωσε η τραγουδίστρια. Της ήταν δύσκολο ακόμα και να πλυθεί διότι δεν μπορούσε να σταθεί όρθια. Δήλωσε όμως οτι τώρα είναι 80% καλύτερα και πως πέρασε την αρρώστια στο πλάι της μητέρας της στο Οντάριο, όπου μαζί με τον άνδρα της Lavigne, Chad Kroeger τραγουδιστή των Nickelback, την φρόντιζαν.

Σοκ στο Χόλιγουντ: Η Avril Lavigne ανακοίνωσε ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας που περνάει το τελευταίο χρόνο. Η ασθένεια προσβάλει το νευρικό σύστημα. Στα ελληνικά η Νόσος του Lyme είναι γνωστή και ως Βορρελίωση και προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi, το οποίο μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus.

Σοκ στο Χόλιγουντ: Η Avril Lavigne ανακοίνωσε ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Η παρουσίαση της νόσου ποικίλει και μπορεί να περιλαμβάνει συμπτώματα γρίπης στα αρχικά στάδια και έπειτα εκδηλώνεται με μυοσκελετικά, αρθριτικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά και καρδιακά συμπτώματα.

Σοκ στο Χόλιγουντ: Η Avril Lavigne ανακοίνωσε ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων η νόσος θεραπεύεται με αντιβιοτικά, ειδικά εάν η θεραπεία ξεκινήσει στα αρχικά στάδια της ασθένειας. Καθυστερημένη θεραπεία συχνά οδηγεί σε «προχωρημένη» βορρελίωση η οποία είναι δύσκολο να θεραπευτεί.

Σοκ στο Χόλιγουντ: Η Avril Lavigne ανακοίνωσε ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Avril Lavigne Νόσος του Lyme αρρώστια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ