Οι μεγάλοι του ελληνικού αθλητισμού κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» - iefimerida.gr

Οι μεγάλοι του ελληνικού αθλητισμού κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν με χαρά στη δράση του ιδρύματος «Χαμόγελο του Παιδιού».

Με τίτλο «Μια υπογραφή, πολλά χαμόγελα» οι μεγάλες ομάδες στέλνοντας αντιπροσωπεία σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αίγλη του Ζαπείου έδειξαν ότι βοηθούν στο έργο.

Στη συνέντευξη Τύπου παρόντες ήταν εκπρόσωποι όλοι των ομάδων (σ.σ. εξαίρεση λόγω απόστασης ο ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να στέλνει τις ευχές του μέσω video) και -μεταξύ άλλων- ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Τάσος Αυλωνίτης, τόνισε πως: «Είναι τιμή που βρισκόμαστε εδώ για να εκπροσωπήσουμε τον Ολυμπιακό. Πάντα στηρίζουμε φιλανθρωπικές ενέργειες. Είναι κάτι που έχουμε κάνει στο παρελθόν, κάνουμε τώρα και θα κάνουμε σίγουρα στο μέλλον ξανά», ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος της ΑΕΚ σχολίασε «Είναι τιμή μου αρχικά που εκπροσωπώ την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου στη σημερινή εκδήλωση. Μακάρι να υπάρχουν και του χρόνου παρόμοιες εκδηλώσεις και παρόμοια κέρδη για το «Χαμόγελο». Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φορείς που διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση και για όλη την ενέργεια αυτή, αλλά και όλα σε όλες τις μεγάλες ομάδες που βρίσκονται εδώ και δείχνουν ότι θα είναι όλες μαζί σε αυτό το δύσκολο έργο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ