Η Πένυ Σκάρου φωτογραφίζεται πρώτη φορά με το τεχνητό πόδι [εικόνες]

Εννιά μήνες μετά το τροχαίο ατύχημα που της στοίχισε το ένα της πόδι, η Πένυ Σκάρου φωτογραφίζεται πρώτη φορά με το τεχνητό μέλος, φορώντας τη στολή του μποξέρ, με αφορμή το νέο της video clip «Να με κρατάς».


Παρότι ακρωτηριάστηκε λόγω σοβαρού τραυματισμού, η τραγουδίστρια βρίσκει τη δύναμη να φωτογραφηθεί με το τεχνητό μέλος του ποδιού της και να γυρίσει μ’ αυτό το βιντεοκλίπ για τραγούδι της που ανήκει στον ολοκαίνουργιο δίσκο της µε τον τίτλο «Όλα έχουν αλλάξει».
«Είµαι λίγο της υπερβολής, αλλά είναι για το καλό µου. Κάποιος άλλος που µπορεί να είχε το ίδιο ατύχηµα µε µένα, δεν θα ήταν καν όρθιος για να κάνει συναυλία, βιντεοκλίπ. Είµαι αισιόδοξος άνθρωπος, θα µπορούσα να µην είµαι εδώ που είµαι», λέει η τραγουδίστρια στην Real Life.

«Είναι ένας δρόµος που δεν έχει επιστροφή, αλλά θα το γυρίσω… Ακόµη το ξεπερνάω, υπάρχουν φορές που µε στενοχωρεί. Οτιδήποτε έκανα στην καθηµερινότητά µου, πρέπει να βρω τρόπο να το κάνω αλλιώς. Θέλει πολλή προπόνηση, µιάµιση ώρα διάδροµο για να συντονίσεις το περπάτηµα, γιατί όταν έχεις ένα βάρος να σηκώνεις στο πόδι είναι τεράστια αλλαγή. Τους πρώτους µήνες έπαιρνα επτά χάπια την ηµέρα γιατί πονούσα. Αισθανόµουν σαν να µου κόβουν το πόδι µε τον µπαλτά, τα βράδια δεν µπορούσα να κοιµηθώ κι ένιωθα το χτύπηµα όπως την ώρα που κοβόταν το πόδι, ξανά και ξανά, έκλαιγα, ήµουν µε κλειστό στόµα γιατί είχα χτυπήσει στο κεφάλι, η γνάθος µου είχε σπάσει και πονούσα».
Το δύσκολο κομμάτι πέρασε; «Σίγουρα, γιατί το δύσκολο είναι να το αποδεχτείς. Εγώ βγαίνω και το δείχνω. Θέλω να δείξω ότι συνεχίζω και πως όντως γίνεται. Θα τα κάνω όλα, χρειάζεται χρόνος γιατί δεν είµαι θεός, έχω όµως τη βοήθεια του Θεού και τον ευχαριστώ. Μου έχει δώσει δύναµη να το αντιµετωπίζω. ∆εν είµαι ακόµη τελείως καλά, αλλά είµαι σε καλό δρόµο», τονίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πένυ Σκάρου τεχνητό πόδι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ