O Larry Flynt δίνει 1 εκατ. δολάρια για να «εκθέσει» υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ - iefimerida.gr

O Larry Flynt δίνει 1 εκατ. δολάρια για να «εκθέσει» υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκδότης του ιστορικού αμερικάνικου πορνογραφικού περιοδικού Hustler,απ'οτι φαίνεται δεν συμπαθεί και πολύ τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων και κυβερνήτη του Τέξας Rick Perry και προσφέρει μια τεράστια αμοιβή, για όποιον έχει στοιχεία για πιθανή «άστατη» ερωτική ζωή του.

«Είχατε ποτέ μια ετεροφυλόφιλη η ομοφυλόφιλη σχέση με τον Rick Perry; Μπορείτε να αποδειξετε με στοιχεία τις ακατανόμαστες πράξεις του; Ο Larry Flynt και το περιοδικό Hustler θα σας δώσει 1 εκατ, δολάρια, εάν διαλέξει την ιστορία σας και χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας.»

Με αυτή τη φράση ο Larry Flynt διαφημίζει την προσφορά το σε δημοφιλείς εφημερίδες και ιστοσελίδες των ΗΠΑ, προσπαθώντας να κάνει ότι μπορεί για να εμποδίσει την πορεία του Ρεπουμπλικάνου στην προεδρία της Αμερικής. ¨Οπως δήλωσε ο ίδιος ο Flynt, αυτή είναι μια τακτική που ακολουθεί εδώ και 35 χρόνια προσπαθώντας με σεξουαλικές αποκαλύψεις να επηρεάσει την πολική σκηνή των ΗΠΑ, κάτι που έχει καταφέρει σε αρκετές περιπτώσεις. O Rick Perry θεωρείται αυτή τη στιγμή ως το μεγάλο φαβορί για το Ρεπουμπλικανικό χρίσμα στις επόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Hustler Rick Perry Larry Flynt
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ