Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των Άλκο, Βιοτέρ, Spider και Δομική Κρήτης - iefimerida.gr

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των Άλκο, Βιοτέρ, Spider και Δομική Κρήτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστέλλεται από σήμερα 1 Απριλίου 2015 η διαπραγμάτευση των μετοχών των εταιρειών Άλκο Ελλάς, Spider και Βιοτέρ, για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, για μέγιστο διάστημα δέκα (10) ημερών, καθώς κρίθηκε ότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι υποψίας ότι οι ετήσιες οικονομικές τους καταστάσεις της χρήσης 2014, που δημοσιοποιήθηκαν την 31/03/2015, δεν έχουν καταρτιστεί σύμφωνα με τις διατάξεις των ΔΛΠ/ΔΠΧΑ, όπως προκύπτει από την έκθεση ελέγχου του νόμιμου ελεγκτή τους.

Επίσης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανεστάλη η διαπραγμάτευση της μετοχής της εταιρείας Δομική Κρήτης, καθώς δεν προέβη, εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, σε δημοσιοποίηση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης της χρήσης 2014.

Σημειώνεταο πως οι οικονομικές εκθέσεις των εταιρειών Άλκο, Spider και Βιοτέρ, καθώς και η σχετική ανακοίνωση της Δομική Κρήτης είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ATHEX.

Πηγή: capital

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Άλκο Sprider
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ