Λυμπεράκη: Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε κώμα - iefimerida.gr

Λυμπεράκη: Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε κώμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας η βουλευτής του Ποταμιού Αντιγόνη Λυμπεράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «βρίσκεται σε κώμα».

«Σχεδόν σε κώμα βρίσκεται η οικονομία, κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να διατάξουν την οικονομία να παράξει, να εξάγει να έχει υψηλότερη απασχόληση, όπως διατάζεις τους συνδικαλιστές... Όποιος έχει δουλέψει έστω και μια ημέρα στην ιδιωτική οικονομία ξέρει πως δεν έχουν έτσι τα πράγματα», ανέφερε η κ. Λυμπεράκη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά στην εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια η βουλευτής του Ποταμιού χαρακτήρισε «άγονη άποψη» τις εξεταστικές «και πολιτικά ξεκρέμαστη», ενώ τόνισε ότι «η εξεταστική ξεκινάει όταν ξεκινάει η κρίση όχι με τους λόγους που οδήγησαν στην κρίση». Παράλληλα, κ. Λυμπεράκη τόνισε η ότι η εξεταστική θα ενοχοποιήσει ανθρώπους και θα γίνει συζήτηση πολεμικού τόνου, κάνοντας λόγο για «ξέφτι» και αποδίδοντας την απόφαση αυτή στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου «που πιστεύει στην εισαγγελικού τύπου άσκηση πολιτικής».

Η βουλευτής του Ποταμιού δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την κατάσταση της χώρας τονίζοντας ότι έχει δημιουργηθεί κλίμα αβεβαιότητας στην οικονομία. «Η λιτότητα είναι κακή και έχει ως παρενέργεια την ύφεση, αλλά μπορείς να έχεις με άλλους τρόπους ύφεση και λιτότητα, όπως με την αβεβαιότητα για την οικονομία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η βουλευτής του Ποταμιού, αναφέρθηκε και στις επενδύσεις της Cosco. «Υπάρχει βαθιά ριζωμένη καχυποψία για τις επενδύσεις, όταν έχουμε πορευτεί με την ιδέα ότι οι άλλοι είναι κακοί και οι εμείς οι καλοί», είπε και συμπλήρωσε ότι «τα κομμάτια που διαχειρίζονται οι Κινέζοι βγάζει μάτι πόσο δυναμικά είναι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντιγόνη Λυμπεράκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ