Μητέρα Γιακουμάκη: Δεν κατάλαβα το μαρτύριο που περνούσε ο γιος μου -Τι κατέθεσε - iefimerida.gr

Μητέρα Γιακουμάκη: Δεν κατάλαβα το μαρτύριο που περνούσε ο γιος μου -Τι κατέθεσε

(EUROKINISSI/ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΜΙΚΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις τελευταίες επικοινωνίες που είχε με το γιο της, Βαγγέλη Γιακουμάκη, κατέθεσε η μητέρα του 20χρονου.

Η συντετριμμένη γυναίκα απάντησε σε ερωτήσεις στην Ασφάλεια Ρεθύμνου. «Δεν κατάλαβα το μαρτύριο που περνούσε ο γιος μου», είπε, σύμφωνα με το «Βήμα». Οπως είπε η ίδια, όταν τον ρωτούσαν αν ενοχλείται από τη συμπεριφορά των άλλων σπουδαστών της Γαλακτοκομική σχολής Ιωαννίνων, εκείνος απαντούσε «κάνουμε πλάκα».

Η Μαρία Γιακουμάκη επανέλαβε ότι είχε επικοινωνήσει με το γιο της μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του. Το χαρακτήρισε τηλεφώνημα ρουτίνας και είπε πως μίλησαν για 15'. Το ίδιο βράδυ ο 20χρονος φαίνεται ότι επικοινώνησε και με την αδελφή του και μίλησαν περίπου 12,5 λεπτά.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν βγήκε με φίλους του το τελευταίο βράδυ και όταν τον ρώτησε η μητέρα του το λόγο, απάντησε ότι είναι κουρασμένος. «Δεν κατάλαβα ότι συνέβαινε κάτι ιδιαίτερο», είπε η μητέρα του ενώ και ο πατέρας του είναι συντετριμμένος καθώς αναρωτιέται γιατί δεν κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε στο παιδί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Γιακουμάκης κατάθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ