Το «ευχαριστώ» του Ταχτσίδη μέσω του instagram - Επιστρέφει στην Ιταλία μετά το τροχαίο - iefimerida.gr

Το «ευχαριστώ» του Ταχτσίδη μέσω του instagram - Επιστρέφει στην Ιταλία μετά το τροχαίο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης και το Θεό που τον έχει καλά στην υγεία του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, μετά το τροχαίο στη Βουδαπέστη.

Ο Έλληνας άσος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα μαζί με τον Βαγγέλη Μόρα και τον Γιάννη Φετφατζίδη όταν το ταξί στο οποίο επέβαιναν με προορισμό το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης συγκρούστηκε με άλλο όχημα, ο οδηγός του οποίου έχασε τη ζωή του.

Ο Ταχτσίδης μαζί με τους δύο συμπαίκτες του, έμειναν για περίπου 12 ώρες στο στρατιωτικό νοσοκομείο της πόλης προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια πέταξε για την Ιταλία όπου μαζί με τον Μόρα ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της Βερόνα. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος συνόδευσε μια φωτογραφία του μέσα από το αεροπλάνο με το ακόλουθο μήνυμα «Καλημέρα... Για άλλη μία φορά δοξάζω το ΘΕΟ και τον ευχαριστώ που είμαι ΚΑΛΑ στην υγεία μου... Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας, να είστε καλά... ΥΓΕΙΑ σε όλους!»

Το «ευχαριστώ» του Ταχτσίδη μέσω του instagram - Επιστρέφει στην Ιταλία μετά το τροχαίο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναγιώτης Ταχτσίδης Βερόνα τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ