Κετσπάγια: Δεν μιλάω πια με τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Κετσπάγια: Δεν μιλάω πια με τον ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τα όσα γράφονται για συνεργασία του Τιμούρ Κετσπάγια και του Ομάρ Τετράτζε στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν, ο πρώτος μίλησε.

Το contra μίλησε με τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού ο οποίος ήταν ξεκάθαρος.

«Με τον ΠΑΟΚ είχε γίνει κουβέντα όσο ήμουν στην Εθνική ομάδα της Γεωργίας (σσ παραιτήθηκε τον Νοέμβριο). Τότε πράγματι μίλησα με μέλη της διοίκησης της ομάδας, δεν θα ήθελα να πω με ποιους. Εκτοτε δεν είχα καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ, ούτε με άλλη ελληνική ομάδα» ήταν τα λόγια του Κετσπάγια.

Δεν αρνείται πάντως ότι έχει προτάσεις:«Εξετάζω δύο προσφορές που έχω στα χέρια μου από ομάδες του εξωτερικού. Δεν θα ήθελα να πάω τώρα σε μία ομάδα αφού η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της. Οι προσφορές δεν είναι από την Κύπρο. Από το Νησί είχα προτάσεις, αλλά προς το παρόν δεν ενδιαφέρομαι».

Σύντομα ο Κετσπάγια θα επιλέξει την επόμενη ομάδα του στην οποία θα επανέλθει στην καθημερινή τριβή των συλλόγων μετά τη βραχύβια θητεία του στον Ολυμπιακό. Αναμένουμε να δούμε την επιλογή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ