Παρασκευόπουλος για τη δίκη της Χρυσής Αυγής: Βρισκόμαστε σε έκτακτη ανάγκη – Η αίθουσα στον Κορυδαλλό είναι προβληματική - iefimerida.gr

Παρασκευόπουλος για τη δίκη της Χρυσής Αυγής: Βρισκόμαστε σε έκτακτη ανάγκη – Η αίθουσα στον Κορυδαλλό είναι προβληματική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού είναι προβληματική για την δίκη της Χρυσής Αυγής είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος προσθέτοντας ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να καλύψει τις απαιτήσεις τη δίκης.

Ο Υπουργός χαρακτήρισε τη δίκη ακραία από πλευράς μεγεθών τόσο λόγω των πολλών κατηγορουμένων όσο και λόγω των δημοσιογράφων που έχον δηλώσει ότι επιθυμούν να καλύψουν τη διαδικασία. «Η χώρα μας από άποψη υποδομής ήταν απροετοίμαστη. Όταν πλησίασε η δίκη απευθύνθηκα στη διοίκηση του Εφετείου όμως έλαβα την απάντηση ότι τυχόν διεξαγωγή της δίκης στο Εφετείο θα προκαλούσε πάρα πολλά προβλήματα και εκεί. Βρισκόμαστε σε κατάσταση ανάγκης. Δεν μπορούμε να βρούμε τρίτο χώρο. Με δεδομένο ότι έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες αυτή τη στιγμή παρά τα προβλήματα που έχει ο χώρος στον Κορυδαλλό η αλλαγή της αίθουσας δεν είναι δυνατή.

Ο κ.Παρασκευόπουλος είπε ότι στην αίθουσα της δικής θα υπάρχουν 153 θέσεις κοινού 128 θέσεις δικηγόρων και σε άλλη αίθουσα θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι .

Μάλιστα ο κ. Παρασκευόπουλος έκανε και μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση λέγοντας ότι την πρώτη μέρα της δίκης εάν η πρόεδρος του δικαστηρίου διαπιστώσει ότι υπάρχει πρόβλημα με την αίθουσα στην πρώτη συνεδρίαση μπορεί να ζητήσει την αναβολή της δίκης και τότε το υπουργείο θα προετοιμάσει άλλη αίθουσα κάπου αλλού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ