Τι ειπώθηκε στην συνάντηση Δρίτσα, Μώραλη και Κόκκαλη - iefimerida.gr

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση Δρίτσα, Μώραλη και Κόκκαλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015 και η συνεργασία του δήμου Πειραιά με το Υπουργείο ήταν τα βασικά θέματα συζήτησης στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε.

Η διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στον Πειραιά, αλλά και η συνεργασία δήμου Πειραιά και υπ. Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, σε θέματα οργάνωσης και επικοινωνίας, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού Θ. Δρίτσα.


Στη συνάντηση, που παραβρέθηκε και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Πέτρος Κόκκαλης, συζητήθηκαν θέματα επίσης που αφορούν στην πόλη του Πειραιά, ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρχει τακτική επικοινωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δρίτσα Μώραλης Κόκκαλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ