Το Spiegel έβαλε «τεστ» στους αναγνώστες του: Εχετε χάσει την υπομονή σας με την Ελλάδα; - iefimerida.gr

Το Spiegel έβαλε «τεστ» στους αναγνώστες του: Εχετε χάσει την υπομονή σας με την Ελλάδα;

 Andrea Bonetti / POOL / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον τίτλο «Τεστ: Τι κάνεις με την Ελλάδα;» η ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel καλεί τους αναγνώστες του να πάρουν θέση για τη χώρα μας.

«Πόσο βαθιά επιφυλακτικοί είστε εναντίον των Ελλήνων; Εχετε χάσει την υπομονή σας με την κυβέρνηση στην Αθήνα; Ή είστε απτόητοι;» είναι τα ερωτήματα που θέτει το Spiegel.

Αναφέρεται στην καχυποψία μεταξύ Βερολίνου και Αθηνών λόγω της μακρόχρονης διαφωνίας στην κρίση χρέους, των αλληλοκατηγοριών, καθώς επίσης και της συζήτησης για περαιτέρω αποζημιώσεις για τα εγκλήματα των Ναζί.

Το Spiegel θυμίζει την φράση του Ελληνα Πρωθυπουργού κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στο Βερολίνο, σχετικά με την προκατάληψη που επικρατεί στις ελληνογερμανικές σχέσεις. «Ούτε οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, αλλά ούτε οι Γερμανοί είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά στην Ελλάδα» είχε πει ζητώντας να ξεπεραστούν αυτά τα στερεότυπα.

«Τι κάνεις με την Ελλάδα ; Αυτό είναι το τεστ» καταλήγει με ειρωνικά χροιά το άρθρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ