Νέες αποκαλύψεις για τον Λούμπιτς -Εκανε ψυχοθεραπεία γιατί είχε αυτοκτονικές τάσεις - iefimerida.gr

Νέες αποκαλύψεις για τον Λούμπιτς -Εκανε ψυχοθεραπεία γιατί είχε αυτοκτονικές τάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο οι ερευνητές προσπαθούν να ανακαλύψουν για ποιο λόγο ο Αντρέας Λούμπιτς έριξε εσκεμμένα το Airbus της Germanwings στις γαλλικές Αλπεις, νέα στοιχεία προκύπτουν για τον πιλότο.

Ο 27χρονος συγκυβερνήτης της πτήσης είχε υποβληθεί σε θεραπείες γιατί είχε αυτοκτονικές τάσεις πριν από αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς του Ντίσελντορφ, ο Λούμπιτς είχε κάνει ψυχοθεραπεία για μεγάλο διάστημα, επειδή είχε τάσεις αυτοκτονίας πριν γίνει πιλότος. Οπως είπε όμως ο Ραλφ Χέρενμπρουκ, εκπρόσωπος της εισαγγελίας, ακόμη αναζητούν το κίνητρο της φρικτής πράξης του που οδήγησε στο θάνατο τον ίδιο και τους άλλους 149 επιβαίνοντες στο Airbus.

Την προηγούμενη εβδομάδα, γερμανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Λούμπιτς ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή κάποια άλλη ψυχική νόσο, όπως και ότι είχε βιώσει ένα μεγάλο καταθλιπτικό επεισόδιο, κατά την εκπαίδευσή του, πριν από περίπου δέκα χρόνια.

Ακόμη πάντως δεν έχει γίνει γνωστό γιατί είχε άδεια γιατρού από τη δουλειά του την ημέρα της συντριβής, η οποία βρέθηκε σκισμένη στο σπίτι του και την είχε αποκρύψει από την εταιρεία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ