Goldie Hawn και Kate Hudson: «Μάνα και κόρη είναι τσούλες!» - iefimerida.gr

Goldie Hawn και Kate Hudson: «Μάνα και κόρη είναι τσούλες!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Bill Hudson ο πατέρας της διάσημης Kate και πρώην σύζυγος της επίσης διάσημης Goldie Hawn, βγάζει τα άπλυτα της οικογένειάς του στην φόρα με ένα βιβλίο και παράλληλα τολμά να ισχυρίζεται ότι το κάνει για να αποκαταστήσει την διαλυμένη σχέση με την κόρη του.

Το βιβλίο του Bill Hudson « Two Versions: The Other Side of Fame and Family» (Δύο Εκδοχές: Η Άλλη Πλευρά της Διασημότητας και τη Οικογένειας) αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου και ήδη ο πρώην σύζυγος και πατέρας φροντίζει να διοχετεύει στον Τύπο γαργαλιστικές λεπτομέρειες από το επερχόμενο βιβλίο που σίγουρα θα ξεφτιλίσει τόσο την διάσημη μάνα όσο και την κόρη της.
Ο Bill ισχυρίζεται ότι η Goldie ήταν μια αδιάφορη μητέρα που πέρναγε την ώρα της αλλάζοντας τους εραστές σαν τα πουκάμισα και έμαθε και την κόρη της να κάνει ακριβώς το ίδιο.
Στο βιβλίο του αναφέρει μεταξύ άλλων λεπτομέρειες για το πως η πρώην του σύζυγος η Goldie Hawn έκανε χρήση ναρκωτικών και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στο δεύτερο ραντεβού μου με την Goldie πήγαμε σε μια συναυλία των Rolling Stones το 1975 και η Goldie κάπνισε ένα τεράστιο joint και έκανε κοκαΐνη. Μετά γυρίσαμε σπίτι, ήπιε κρασί και μαζί καπνίσαμε μαριχουάνα. Περάσαμε όλο το βράδυ μαστουρώνοντας»

Επιμένει πως «Την Goldie την ενδιέφερε μόνο η καριέρα της, ούτε τα παιδιά μας, ούτε εγώ. Ακόμα και την αδιαφορία μπορούσα να την αντέξω όχι όμως και την απιστία».
Επίσης αναφέρει πως η Goldie έκανε δεσμό με τον Warren Beatty, όταν συμπρωταγωνιστούσαν στο Shampoo και πως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο ερωτικός της δεσμός με τον Yves Renier. Τότε υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου, όταν η κόρη του Kate Hudson ήταν μόλις 1 έτους.
Θεωρεί πως την σχέση του με την κόρη του και τον γιο του κατέστρεψε ο επόμενος σύζυγος της Goldie, ο διάσημος ηθοποιός Kurt Russell «Σταδιακά και συστηματικά με απομάκρυναν από τα παιδιά μου» λέει «μέχρι που κάποια στιγμή σταμάτησα την προσπάθεια και αυτό θα το μετανιώνω μέχρι να πεθάνω».
Και προσθέτει «Είμαι απογοητευμένος με την Kate. Παντρεύτηκε τον Chris Robinson και μετά τον χώρισε για να πάρει τον Owen Wilson. Προφανώς κάνει τα ίδια με την μάνα της».
Μάλιστα καταλήγει λέγοντας πως θεωρεί αυτό το βιβλίο, ένα κλάδο ελιάς που θα φέρει την συμφιλίωση με τα παιδιά του, αλλά αν κρίνουμε από το περιεχόμενο, και από τα σχόλια στα περισσότερα media στις ΗΠΑ, ο τύπος απλά ψάχνει να βγάλει λεφτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ