BPitch Control showcase στο six d.og.s - iefimerida.gr

BPitch Control showcase στο six d.og.s

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 24 Σεπτεμβρίου στο ανανεωμένο πλέον six d.o.g.s θα παρουσιαστεί το πρώτο για τη φετινή σεζόν showcase της BPitch Control όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα εμφανιστούν οι Thomas Muller σε ένα εκρηκτικό live performance και το νέο αίμα της BPitch, η Georgina Fernandez aka Dance Disorder. Τη βραδιά θα κλείσει ο Mr. Statik.

Ο Thomas Muller μεγάλωσε στο Παρίσι και ήρθε νωρίς σε επαφή με την εκθαμβωτική νυχτερινή ζωή της γειτονιάς του. Το 1996 έχοντας επιρροές από hip hop και αργότερα από το άλμπουμ των Prodigy 'Fat of the Land΄, μετά ήρθε στη ζωή του η ηλεκτρονική μουσική. Οι βαθύτερες επιρροές προήλθαν την περίοδο από το 1999 έως το 2004. Έχοντας επισκεφτεί την Ibiza και ταυτόχρονα διαφορές μεγάλες μουσικές σκηνές, το 2003 αποφάσισε σοβαρά να γίνει μουσικός παραγωγός ξεκινώντας με δυο καλούς του φίλους, τον Οkain και τον Paul Ritch. Το 2007 μετακόμισε στο Βερολίνο όπου εκεί υπέγραψε αποκλειστικά με την BPitch control κυκλοφορώντας το πρώτο του δίσκο Ride On (BPC168).
Οι Dance Disorder αποτελούνται από την Georgina Fernandez aka BabyG και τον Robin Crafood. Έτσι οι 2 τους σμίξαμε για πρώτη φορά στη Βαρκελώνη ηχογραφώντας το πρώτο τους single "My Time". Πλέον μοιράζουν τον επαγγελματικό τους χρόνο μεταξύ Βερολίνο και Όσλο. Η BabyG είναι ήδη βετεράνος της disco μουσικής με κυκλοφορίες από την L.S.B. και η ίδια επίσης διευθύνει και μια ιδιαίτερα επιτυχημένη δισκογραφική τη "Superdiscoteca". Όταν ξεκινούσε το νέο της εγχείρημα στράφηκε στον πολύ καλό της φίλο Robin ο οποίος ήταν ήδη ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης της techno με το όνομα Trulz & Robin. Μετά την κυκλοφορία του "My Time" από την Eskimo Recordings (το οποίο έγινε hit και ανέβηκε στα charts), συνέχισαν την ανοδικής τους πορεία με το εξαιρετικό ξεκίνημα της BPitch μέσο του disco smash "Zusammen" με φωνητικά του dj Boris. Εκτός αυτών έκαναν επανεκτελέσεις για τους Snuff Crew, Factor City and M.

Περισσότερες πληροφορίες: sixdogs.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ techno six dogs Mr Statik BPitch Control Georgina Fernadez Thomas Muller
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ