Ουγγαρία-Ελλάδα: Εφτασε η ώρα για τον «τελικό» των προκριματικών (21:45)

Λίγες ώρες έμειναν για την σπουδαία αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στη Βουδαπέστη κόντρα στην Ουγγαρία. Στο πρώτο του παιχνίδι στον ελληνικό πάγκο, ο Σέρχιο Μαρκαριάν έχει ως αποκλειστικό ζητούμενο μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει την Ελλάδα σε τροχιά πρόκρισης.

Η Εθνική ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μια προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί απόψε η αναμέτρηση (21:45) και αφού πρώτα βρέθηκε «απομονωμένη» σε προπονητικό κέντρο της Αυστρίας για να ανακτήσει τη χαμένη ψυχολογία της. Εκεί έριξε όλο το βάρος ο Μαρκαριάν με τους συνεργάτες του, οι οποίοι είδαν όλους τους διεθνείς να εμφανίζονται αποφασισμένοι για να δώσουν την σπουδαία μάχη κόντρα στην Ουγγαρία.

Η 11άδα έχει κάποια ερωτηματικά, των οποίων οι απαντήσεις υπάρχουν μόνο στο μυαλό των Ουρουγουανών. Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Σταφυλίδη και Τοροσίδη στα δύο άκρα ενώ οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν οι Κονέ, Σάμαρης και Παπαδόπουλος ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Αθανασιάδης, Φετφατζίδης και Χριστοδουλόπουλος. Αν δεν προτιμηθεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ως 3ος στο κέντρο, τότε πιθανότητα τη θέση του θα πάρει ο Ταχτσίδης.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από τον OTE TV, τη ΝΕΡΙΤ αλλά και λεπτό προς λεπτό από το iefimerida.gr με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ