Στο στόχαστρο του Λάρι Φλιντ ο κυβερνήτης του Τέξας - iefimerida.gr

Στο στόχαστρο του Λάρι Φλιντ ο κυβερνήτης του Τέξας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μεγιστάνας των εκδόσεων πορνό Λάρι Φλιντ πρόσφερε την Πέμπτη ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν "παράνομη σεξουαλική σχέση" του επικρατέστερου υποψηφίου για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές και κυβερνήτη του Τέξας, Ρικ Πέρι.

Η προσφορά αυτή από τον αριστερών πεποιθήσεων ιδρυτή του περιοδικού Hustler είναι ανάλογη με παλαιότερες που αποσκοπούσαν στη δυσφήμιση δημοσίων προσώπων που αντιπαθεί.

Η εταιρία του με έδρα το Λος Αντζελες Larry Flynt Productions, που εκδίδει το Hustler, ανακοίνωσε ότι αγόρασε ολοσέλιδο διαφημιστικό χώρο στις εβδομαδιαίες εκδόσεις των αμερικανικών σατυρικών ταμπλόιντ The Onion και Austin Chronicle--μια εναλλακτική εφημερίδα του Τέξας--ζητώντας στοιχεία για σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον Πέρι.

"Είχατε ομοφυλοφιλική ή αμφιφυλοφιλική σχέση με τον κυβερνήτη Ρικ Πέρι;" αναφέρεται στη διαφήμιση. "Μπορείτε να προσκομίσετε αποδείξεις για παράνομη σεξουαλική σχέση του κυβερνήτη; Ο Λάρι Φλιντ και το περιοδικό Hustler θα σας πληρώσουν έως και ένα εκατομμύριο δολάρια αν επιλέξουμε να δημοσιεύσουμε την διακριβωμένη πληροφορία σας και να χρησιμοποιήσουμε το υλικό σας," γράφει η διαφήμιση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ