«Αντε γ.... Όπου σε βρίσκω θα σε γ.... Θα σε πλακώσω» - iefimerida.gr

«Αντε γ.... Όπου σε βρίσκω θα σε γ.... Θα σε πλακώσω»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταση δημιουργήθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Τσώνη και τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αστέριο Ροντούλη.

Αφορμή στάθηκαν οι χθεσινές δηλώσεις του τελευταίου, όταν δήλωσε στη Βουλή πως ανακαλεί την παλαιότερη δήλωσή του που είχε αποκαλέσει τα μέλη της κυβέρνησης «ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες» και αντί αυτής προχωράει σε μία καινούρια δήλωση, «Είστε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατευθύνθηκε προς το μέρος του κυρίου Ροντούλη φωνάζοντας «Εσύ είσαι γομάρι. Αυτά που λες είναι για σένα. Εμείς παλεύουμε για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία. 'Αντε γ.... Όπου σε βρίσκω θα σε γ.... Θα σε πλακώσω, ακόμα και αν δεν μπορώ θα σε πλακώσω». Στη μέση πρόλαβε και μπήκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης που τους είπε «Σας παρακαλώ κύριοι. Ηρεμήστε. Το θέμα είναι θεσμικό και όχι προσωπικό».

.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ