Τέταρτο διαζύγιο για τον Σρέντερ -Χωρίζει από την ξανθιά δημοσιογράφο σύζυγό του - iefimerida.gr

Τέταρτο διαζύγιο για τον Σρέντερ -Χωρίζει από την ξανθιά δημοσιογράφο σύζυγό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίτλοι τέλους πέφτουν στον γάμο του πρώην καγκελάριου της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ με τη δημοσιογράφο του Focus Ντόρις Κόπφ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild αυτό θα είναι το τέταρτο διαζύγιο για τον 70χρονο Γερμανό σοσιαλιστή. Ο Σρέντερ γνώρισε την 51χρονη 1996 σε μια εκδήλωση στη Φρανκφούρτη. Ο έρωτάς τους ήταν τόσο κεραυνοβόλος που οι ίδιοι δημοσιοποίησαν τη σχέση τους μόλις δύο μήνες αργότερα και παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά, το 1997, όταν ο Σρέντερ εξελέγη Καγκελάριος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Σρέντερ έχει ήδη εγκαταλείψει την κοινή συζυγική εστία στο Στοκχάουζεν και οι δυο τους είναι στη διαδικασία διαπραγματεύσεων πάνω σε ζητήματα που άπτονται τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 14 και 10 ετών, τα οποία υιοθέτησαν από ρωσικά ορφανοτροφεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ