Εγινε viral - Νεαρή μαμά ποστάρει φωτογραφία της με μπικίνι για να δείξει τις ραγάδες της [εικόνες]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η φωτογραφία μιας νεαρής, 32χρονης μητέρας 3 παιδιών, με το μαγιό της. Ο λόγος εκπληκτικός!

Η νεαρή μαμά της φωτογραφίας ανέβασε την εν λόγω εικόνα στο λογαριασμό της Τhe Chic site στο Facebook γράφοντας ότι δεν έχει δει καμία άλλη μαμά να ανεβάζει φωτογραφία της με μπικίνι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας ένα μοναδικό κείμενο: «Εχω ραγάδες και φοράω μπικίνι. Εχω μια κοιλιά που είναι μονίμως πλαδαρή λόγω του ότι έχω κάνει τρία τεράστια παιδιά και φοράω μπικίνι. Ο αφαλός μου είναι χαλαρός και φοράω μπικίνι. Φοράω μπικίνι γιατί είμαι υπερήφανη για το σώμα μου και κάθε του σημάδι. Τα σημάδια αυτά αποδεικνύουν ότι ήμουν πραγματικά ευλογημένη για να κάνω τρία παιδιά και η πλαδαρή μου κοιλιά σημαίνει ότι δούλεψα σκληρά για να χάσω βάρος. Φοράω μπικίνι επειδή του μόνου άνδρα η άποψη που με νοιάζει είναι αυτή του άνδρα μου γιατί μόνο αυτός ξέρει τι πέρασα. Αυτός ο ίδιος άνδρας δεν έχει δει τίποτα πιο σέξι στη ζωή του από το κορμί μου και τα σημάδια του. Δεν είναι ουλές κυρίες μου, είναι ραγάδες, τις οποίες τις έχω κερδίσει. Δείχνω αυτό το κορμί με υπερηφάνεια».

Η ανάρτηση αυτή μέσα σε ελάχιστες ημέρες έχει κάνει πάνω από 49.000 κοινοποιήσεις και έχει αποσπάσει σχεδόν 400.000 likes και πάνω από 12.000 σχόλια.

Η νεαρή μαμά σε άλλες φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ραγάδες Facebook viral

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ