Super market σκέτο club: Με γιγαντοοθόνες και τέρμα τη μουσική- Ανοιξε στη Μύκονο [βίντεο] - iefimerida.gr

Super market σκέτο club: Με γιγαντοοθόνες και τέρμα τη μουσική- Ανοιξε στη Μύκονο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το νησί που δεν κοιμάται ποτέ. Ηδη από τώρα, είναι όλα έτοιμα για να υποδεχτεί τους εκατομμύρια τουρίστες του καλοκαιριού.

Η Μύκονος είναι ένα νησί που τα προσφέρει όλα: διασκέδαση μέχρι πρωίας, φαγητό μέχρι σκασμού, καταγάλανα νερά και πανέμορφες παραλίες και πρωτοτυπία. Ενα, λοιπόν, από τα πιο πρωτότυπα projects άνοιξε τις πύλες του αυτή την άνοιξη στο νησί των Ανέμων και αναμένεται να κάνει θραύση αυτό το καλοκαίρι.

Πρόκειται για υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ που θυμίζει trendy club. Ο χώρος, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live Tv, είναι μινιμαλιστικά διακοσμημένος και οι πελάτες κάνουν τα ψώνια τους ακούγοντας μουσική που επιλέγει ο dj, ενώ στους τοίχους υπάρχει γιγαντοοθόνη που προβάλλει το πρόγραμμα του Fashion Tv.

Οπως μπορείτε να φανταστείτε, ένα από τα ατού του super market είναι η κάβα του και η μεγάλη του ποικιλία σε ποτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ super market Μύκονος club
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ