Daphne Guinness: Η χρυσή κληρονόμος λιμοκτονεί - iefimerida.gr

Daphne Guinness: Η χρυσή κληρονόμος λιμοκτονεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη, ήταν κολλητή φίλη του Alexander McQueen, έχει σχεδιάσει δικές της σειρές ρούχων και αρώματα και είναι κληρονόμος μιας αμύθητης περιουσίας. Η Daphne Guinness τα έχει όλα, ακόμα και διατροφική διαταραχή στα όρια της λιμοκτονίας!

Το fashion icon, η 43χρονη σήμερα Βρετανίδα Daphne Guinness, που είναι κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας του κολοσσού παραγωγής μπύρας Guinness , αλλά και πρώην σύζυγος του δικού μας Σπύρου Νιάρχου, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο διάσημο περιοδικό New Yorker και επιβεβαίωσε τις φήμες ότι λιμοκτονεί.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα κατά την διάρκεια της συνέντευξης και της φωτογράφησης για το New Yorker, όταν της πρόσφεραν ένα γεύμα, η διάσημη fashionista είπε: «Θα φάω όταν πεθάνω».
Η Daphne υπερασπίστηκε τις περίεργες διατροφικές της συνήθειες δηλώνοντας στο περιοδικό: «Όταν τρώω δεν μπορώ να δουλέψω» και εκμυστηρεύτηκε πως διατηρεί την λεπτή σιλουέτα της με το να τρέφεται αποκλειστικά με Red Bull και μπουκαλάκια Ensurer (ένα ρόφημα-συμπλήρωμα διατροφής, κάτι σαν τα Becel).
Η Daphne έρχεται να προστεθεί στην ιδιαίτερα μεγάλη λίστα των celebrities που έχουν διατροφικές διαταραχές, με πιο διάσημη την λιλιπούτεια Kate Moss που είχε κάποτε πει το περίφημο : «Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο από το να αισθάνεσαι πως είσαι αδύνατη».

Daphne Guinness: Η χρυσή κληρονόμος λιμοκτονεί  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ