ΠΑΟΚ: Θα χτυπάνε κάρτα οι ποδοσφαιριστές - Φαβορί ο Κετσπάγια για τη θέση του προπονητή - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Θα χτυπάνε κάρτα οι ποδοσφαιριστές - Φαβορί ο Κετσπάγια για τη θέση του προπονητή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Σαββίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γεωργιάδης δημιουργεί νέους κανόνες στα αποδυτήρια της ομάδας.

Οι εξετάσεις από τα εργομετρικά και τα τραγικά αποτελέσματα, το χαλαρό κλίμα που υπήρχε τους τελευταίους δύο μήνες και ο κίνδυνος να διαλυθεί όλη η προσπάθεια της χρονιάς, χτύπησαν συναγερμό στον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος θα προπονεί τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Για το λόγο αυτό, το «αφεντικό» των ποδοσφαιριστών αποφάσισε να θεσμοθετήσει κάποια στενά όρια στη... συνεργασία τους. Άλλαξε άμεσα τον εσωτερικό κανονισμό, έβαλε νέα τσουχτερά πρόστιμα για τους αργοπορημένους αλλά και για τη χρήση κινητών μέσα στα αποδυτήρια ενώ το τελευταίο μέτρο που πήρε είναι η υπογραφή στην ώρα προσέλευσης στο προπονητικό κέντρο. Ο Γεωργιάδης θέλει με αυτό τον τρόπο να διαπιστώσει ποιοι από τους ποδοσφαιριστές του είναι συνεπής και για το λόγο αυτό από σήμερα άπαντες θα χτυπάνε «κάρτα» πριν την προπόνηση.

Τιμούρ Κετσπάγια ο εκλεκτός!

Η χρονιά σίγουρα δεν έχει τελειώσει για τον ΠΑΟΚ αφού τα πλέι-οφ θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό και την επόμενη σεζόν όμως οι διοικούντες το σύλλογο έχουν ήδη αρχίσει το σχεδιασμό. Πρώτο και κύριο μέλημα φυσικά να βρεθεί ο άνθρωπος, ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης αφού πρόκειται για έναν νέο τεχνικό, με χαμηλό προφίλ, του οποίου το κασέ δεν ξεφεύγει σε αστρονομικά ποσά.

Στο πρόσωπο του Γεωργιανού, οι άνθρωπο του Δικεφάλου του βορρά βλέπουν έναν τεχνικό, ο οποίος είναι λάτρης της πειθαρχίας και της καλής φυσικής κατάστασης έχοντας μάλιστα την προσωπικότητα να περάσει τα δικά του «θέλω» μέσα στην ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες, κάποιες πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει και δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ