Η ζωή του Έλτον Τζον γίνεται ταινία - iefimerida.gr

Η ζωή του Έλτον Τζον γίνεται ταινία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλες τις σημαντικές στιγμές του Σερ Έλτον Τζον θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το φιλοθεάμον κοινό, καθώς η ζωή του διάσημου βρετανού καλλιτέχνη μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με το BBC, ο Έλτον Τζον θα συνεργαστεί με το συγγραφέα του Μπίλι Έλιοτ, Λι Χολ, ο οποίος θα αναλάβει το σενάριο της ταινίας που θα φέρει τον τίτλο «Rocketman», ενώ στην παραγωγή συμμετέχει και ο σύζυγος του τραγουδιστή, Ντέιβιντ Φέρνις μαζί με τον Στιβ Χάμιλτον Σο.

Μάλιστα, ο τελευταίος δήλωσε ότι η ταινία «θα είναι τόσο μοναδική, όσο και η ζωή του Έλτον» και πρόσθεσε ότι το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει όλα τα σημαντικά πράγματα που καθόρισαν τον καλλιτέχνη σε μια ριζικά διαφορετική βιογραφία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα huffington post, ο Έλτον Τζον θέλει να τον υποδυθεί είτε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ή ο Τζέιμς ΜακΑβοϊ, οποίος έχει ήδη δηλώσει ότι ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην ταινία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ