Fed: Αν συμβεί το Grexit, θα είναι μαύρη ημέρα για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Fed: Αν συμβεί το Grexit, θα είναι μαύρη ημέρα για την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από δύο ημέρες ο πρόεδρος της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ (Fed), Τζέιμς Μπούλαρντ σημείωνε στο CNBC θα είχε ζοφερές συνέπειες για την Ελλάδα, γι' αυτό και πρέπει να αποφευχθεί.

Συμπλήρωνε, δε, πως οι επιπτώσεις ενός Grexit θα ήταν πολύ μικρότερες για τις αγορές, σε σχέση με πριν από λίγα χρόνια. Με νέες δηλώσεις του, ο κ. Μπούλαρντ αναφέρει πως η Ευρωζώνη δεν θα πρέπει να ασχολείται με την περίπτωση ενός Grexit, καθώς τούτο είναι πρόβλημα μόνο της Ελλάδας.

Fed: Αν συμβεί το Grexit, θα είναι μαύρη ημέρα για την Ελλάδα  | iefimerida.gr 0

Ο Τζέιμς Μπούλαρντ

Όπως αναμεταδίδει το Reuters, ο κ. Μπούλαρντ δήλωσε: «Εάν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, θξα υπάρξει ελάχιστη μετάδοση σε άλλες χώρες, αλλά και αυτή θα είναι διαχειρίσιμη εντός της Ευρωζώνης. Εάν φύγουν (σ.σ.: οι Έλληνες) από το ευρώ, αυτό θα είναι μια μαύρη ημέρα για την Ελλάδα. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε το Grexit ως θέμα της Ευρωζώνης, αλλά αποκλειστικά της Ελλάδας».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fed grexit Ευρωζώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ