Συγκλονιστική μαρτυρία του Φερνάντο Αλόνσο για το ατύχημα: Είχε πρόβλημα το μονοθέσιό μου - iefimerida.gr

Συγκλονιστική μαρτυρία του Φερνάντο Αλόνσο για το ατύχημα: Είχε πρόβλημα το μονοθέσιό μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ισπανός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Φερνάντο Αλόνσο μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για το ατύχημά του.

Ο Ισπανός πέρασε όλα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ το πρωί της Πέμπτης και η FIA έδωσε το τελικό «ΟΚ» στον οδηγό για να τρέξει στο Grand Prix της Μαλαισίας την προσεχή Κυριακή. Λίγη ώρα αργότερα, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητές παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του ατυχήματός του στα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης, πριν την έναρξη της σεζόν.

«Ήταν απλά μια διάσειση. Πήγα στο νοσοκομείο σε καλή κατάσταση. Υπάρχει ένα διάστημα τεσσάρων ωρών όσο βρισκόμουν στο νοσοκομείο που δεν το θυμάμαι, αλλά αυτό είναι λογικό εξαιτίας της θεραπείας. Δεν ξύπνησα στο 1996, δεν ξύπνησα μιλώντας ιταλικά και όλα αυτά που γράφτηκαν. Θυμάμαι τα πάντα από το ατύχημα. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ποια ήταν τα αίτια της σύγκρουσης, αλλά σίγουρα είχε ένα πρόβλημα με το τιμόνι στην τρίτη στροφή, κόλλησε στα δεξιά. Πλησίασα τον τοίχο, φρέναρα την τελευταία στιγμή, κατέβασα ταχύτητα, αλλά δυστυχώς από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν θυμάμαι κάποια κομμάτια».

O Αλόνσο επίσης απέρριψε τα όσα είχε δηλώσει ο πρόεδρος της McLaren, Ρον Ντένις ότι ο δυνατός άνεμος τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του μονοθεσίου «Σίγουρα όχι. Ακόμη κι ένας τυφώνας δεν θα μπορούσε να μετακινήσει το μονοθέσιο σε τέτοια ταχύτητα. Η σύγχυση των όσων είπε μπορεί να προκλήθηκε επειδή έπρεπε να δηλώσει κάτι άμεσα στα ΜΜΕ καθώς υπήρχε μεγάλη πίεση και εγώ ήμουν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Είναι σαφές ότι υπήρχε ένα πρόβλημα στο μονοθέσιο, αλλά δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ