Δεν είναι η πρώτη φορά: Πιλότος έχει ξανακλειδωθεί έξω από πιλοτήριο εν πτήσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Δεν είναι η πρώτη φορά: Πιλότος έχει ξανακλειδωθεί έξω από πιλοτήριο εν πτήσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή το πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στις γαλλικές Αλπεις και τη νέα εξέλιξη στην υπόθεση που δίνουν με δημοσίευμά τους οι New York Times, πως ο κυβερνήτης του μοιραίου Airbus Α320 της Germanwings είχε κλειδωθεί έξω από το πιλοτήριο, η ισπανική εφημερίδα El Mundo ανασύρει το πιο πρόσφατο όμοιο περιστατικό.

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της αμερικανικής εταιρείας Delta Airlines ο κυβερνήτης του αεροσκάφους κλειδώθηκε έξω από το πιλοτήριο όταν είχε βγει για να πάει στην τουαλέτα. Αποτέλεσμα ήταν ο συγκυβερνήτης να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στον Διεθνή Αερολιμένα McCarra του Λας Βέγκας.

Πάντως, όπως σημειώνει η ισπανική εφημερίδα, το ότι ο κυβερνήτης της πτήσης 4U9525 από Βαρκελώνη για Ντίσελντορφ κλειδώθηκε έξω από το πιλοτήριο είναι αποκλειστικές πληροφορίες της νεοϋρκέζικης εφημερίδας, η οποία επικαλείται πηγές από την εξέταση του μαύρου κουτιού. Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση της είδησης από τις γαλλικές Αρχές που εξετάζουν το μαύρο κουτί CVR (Cockpit Voice Recorder - Καταγραφέας ήχων στο πιλοτήριο).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ