Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί μπορείτε σήμερα (μέχρι το μεσημέρι), να επωφεληθείτε από συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, αρκεί να έχετε επιλέξει την σωστή συζήτηση. Ίσως έχετε κάνει κάποιες λανθασμένες εκτιμήσεις. Τα οικονομικά σας φαίνεται να ευνοούνται. Όσοι είστε γεννημένοι τον Μάρτιο έχετε δύναμη, ζωντάνια και αισιοδοξία για να εκμεταλλευτείτε μια τάση σταθεροποίησης που υπάρχει στις κοινωνικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οι Κριοί των τελευταίων ημερών (αν είστε γεννημένοι μετά τις 15-16 Απριλίου) προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Είστε ωστόσο αρκετά δυνατοί.

Ταύρος
Ταύροι μου, ένα οικονομικό θέμα είναι αυτό που σήμερα (ως το μεσημέρι), σας απασχολεί άμεσα! Η Αφροδίτη βέβαια στο δικό σας ζώδιο σας φέρνει κοντά στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και γενικότερα δημιουργεί μια ευεξία και μια καλή διάθεση, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτομαγιά. Ωστόσο οι παρασκηνιακές ενέργειες δεν λείπουν. Μετά το μεσημέρι μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Εξακολουθείτε να προωθείτε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια, ειδικά εάν τα θέματα αυτά έχουν σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας. Είτε δηλαδή η οικογένεια σας βοηθά, είτε εσείς βοηθάτε την οικογένειά σας με κάποιες κινήσεις που θα κάνετε. Οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου μπορείτε να περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους είναι μια σημαντική ημέρα, που σας φέρνει κοντά στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας εξακολουθούν να προσπαθούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα σε ότι σας ενοχλεί, ενώ οι φίλοι είναι για εσάς πολύ σημαντικοί. Μετά το μεσημέρι ενδεχομένως να σας απασχολήσει ιδιαίτερα ένα οικονομικό θέμα.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, ίσως μέχρι το μεσημέρι να θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι, να απομονωθείτε, ενώ μετά το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας βρίσκεστε σε μια αντιφατική φάση: Από την μια σας ανοίγονται δρόμοι αλλά και συζητήσεις για σπουδές, για νομικές υποθέσεις και για ταξίδια, από την άλλη η ένταση στον επαγγελματικό σας χώρο, ειδικά με πρόσωπα κύρους δεν λείπει. Σήμερα, θα μπορούσατε να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα, είτε μέσω της εργασίας σας είτε μέσω άλλων καταστάσεων. Θυμηθείτε, οι φίλοι είναι πολύ θετικοί και υποστηρικτικοί απέναντί σας. Ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-2 Ιουλίου τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε, καθώς έχετε και την βοήθεια της Αφροδίτης.

Λέων
Για σας τους Λέοντες , η περίοδος αυτή εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική και σταθεροποιητική! Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τώρα επαγγελματικές σας υποθέσεις ενώ σας ανοίγονται νέοι δρόμοι. Γενικότερα, είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για εσάς. Μετά το μεσημέρι, μείνετε για λίγο μόνοι , απομονωθείτε με τις σκέψεις σας και βάλτε σε μια τάξη τη ζωή σας. Για εσάς βέβαια που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Αυγούστου οι υπερβολές σε συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο δεν λείπουν. Προσέχετε να μην βγείτε έξω από σημαντικά δεδομένα , κάτι το οποίο μπορεί να σας απογοητεύσει.

Παρθένος
Η Αφροδίτη κάνει ότι μπορεί για να βελτιώσει το κλίμα των σχέσεων σας, ειδικά για εσάς, Παρθένοι μου, που έχετε γεννηθεί μετά τις 1-2 Σεπτεμβρίου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Αποδεχθείτε μια σημαντική πρόσκληση σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο η οποία σας βοηθά, ενώ μετά το μεσημέρι θα δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείτε τώρα να επιλύσετε ένα οικογενειακό θέμα. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ίσως χρειάζονται αρκετή ευελιξία. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς η σημερινή ημέρα (ως το μεσημέρι), έχει μια ευχάριστη νότα, με την Σελήνη στους Διδύμους να σας ανοίγει δρόμους για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, για να κάνετε τα σχέδιά σας και να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Οι Ζυγοί του Σεπτεμβρίου θα δείτε τώρα τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται. Δυνατοί φίλοι σας βοηθούν. Για εσάς βέβαια που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ο Άρης, που ακόμη βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, δημιουργεί ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ σας κάνει ευάλωτους σε κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Το βράδυ, οι κοινωνικές ή οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μπορεί να σας φορτίσουν.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, θέματα υγείας σταθεροποιούνται αυτό το διάστημα, όπως και ένα σημαντικό επαγγελματικό σας θέμα το οποίο θα έχει διάρκεια. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Νοεμβρίου αποφύγετε τις υπερβολές (συναισθηματικές ή οικονομικές), οι οποίες θα ρίξουν έξω τον προϋπολογισμό σας. Για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, η θετική όψη του Ερμή σας προικίζει με διαίσθηση και οραματισμό αλλά σας φέρνει και συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Συνεχίστε να προσέχετε την υγεία σας ή την εργασία σας.

Τοξότης
Σήμερα είναι μια ημέρα που εσείς οι Τοξότες πρέπει να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Όσοι είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο εξακολουθείτε να πιέζετε καταστάσεις ώστε τα σχέδια που έχετε για το μέλλον να σταθεροποιηθούν. Υπάρχει μεγάλη κοινωνικότητα αλλά και ένας έντονος δυναμισμός για να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας. Στον χώρο της δουλειάς μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι γοητεύονται από εσάς.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή, ενώ οικογενειακά θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο και σταθεροποιούνται. Ένα οικονομικό θέμα, το οποίο έχει σχέση με την οικογένεια, μπορεί επίσης να σταθεροποιηθεί αυτή την περίοδο. Για τους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών υπάρχει γενικότερα ένταση. Μετά το μεσημέρι ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Υδροχόος
Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους που μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ στο χώρο της οικογένειας αυτό τον καιρό κάνετε κάποιες υπερβολές. Ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας μπορούν να σας βοηθήσουν σε μια σημαντική σας συνεργασία. Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο σε κάποια οικονομικά θέματα.

Ιχθείς
Εσάς τους Ιχθύς, ειδικά ως το μεσημέρι, σας απασχολεί άμεσα ένα οικογενειακό θέμα κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή. Για όσους είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο με αρχές Μαρτίου, οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις και οι επαφές είναι ιδιαίτερα καλές. Ο χώρος της εργασίας έχει να σας δώσει πολλά, αν και αργότερα έχετε να περιμένετε πολλά καλά! Όταν, μετά τις 9 Απριλίου, ο Δίας επανέρχεται σε ορθή φορά, να περιμένετε πολλά και σημαντικά γεγονότα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ