Με μαύρα περιβραχιόνια η εθνική ομάδα της Γερμανίας - iefimerida.gr

Με μαύρα περιβραχιόνια η εθνική ομάδα της Γερμανίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από απόφαση που πήρε η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, οι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της χώρας θα αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό με την Αυστραλία, φορώντας μαύρο περιοβραχιόνιο στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος του Airbus Α320.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιόακιμ Λεβ προετοιμάζονται για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και σε αυτό το πλαίσιο, δίνουν φιλικό παιχνίδι με την Αυστραλία. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα κρατηθεί ενός λεπτό σιγή στη μνήμη των θυμάτων ενώ οι παίκτες θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια.«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Το χρωστάμε στα θύματα και τις οικογένειές τους, τις οποίες και συμπονεί ο ποδοσφαιρικός κόσμος», τόνισε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ