Γάλλος ΥΠΕΞ: To πιο αδύναμο σενάριο για τη συντριβή του Airbus, η τρομοκρατική ενέργεια - iefimerida.gr

Γάλλος ΥΠΕΞ: To πιο αδύναμο σενάριο για τη συντριβή του Airbus, η τρομοκρατική ενέργεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αίτια της πτώσης του Airbus A320 είναι ακόμα αδιευκρίνιστα αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Το σενάριο της τρομοκρατικής επίθεσης, ωστόσο, φαίνεται να είναι το πιο «αδύναμο», σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρ Καζνέβ.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό RTL, ο υπουργός τόνισε πως «τα συντρίμμια του αεροπλάνου είναι συγκεντρωμένα σε μια επιφάνεια 15 στρεμμάτων, είναι ασφαλώς μια σημαντική έκταση επειδή η πρόσκρουση ήταν ισχυρή, αλλά αυτό δείχνει πως το αεροπλάνο φαίνεται ότι δεν εξερράγη», Γι' αυτό το λόγο, όπως εξήγησε το τρομοκρατικό «είναι το σενάριο που δεν προκρίνουμε».

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο Γάλλος υπουργός επιβεβαίωσε πως το μαύρο κουτί που βρέθηκε χθες ήταν ο καταγραφέας ήχων και συνομιλιών στο πιλοτήριο, προσθέτοντας πως ναι μεν έχει υποστεί ζημιές, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντληθούν πληροφορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ