Τα «X-Files» επιστρέφουν -Νέα επεισόδια της αξέχαστης σειράς

Ο Φοξ Μόλντερ και η Ντέινα Σκάλι θα κοιτάξουν και πάλι προς τον ουρανό, ψάχνοντας την... αλήθεια εκεί έξω.

Οι δύο πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες των «X-Files», κατά κόσμον Γκίλιαν Αντερσον και Ντέιβιντ Ντουκόβνι πιάνουν ξανά δουλειά στη διερεύνηση μυστηρίων και εξωγήινων, καθώς η εμβληματική σειρά επιστρέφει στις μικρές οθόνες.

Το Fox αποφάσισε την αναβίωσή της, με έξι νέα επεισόδια, τα γυρίσματα των οποίων θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι. Τα βασικά στελέχη της σειράς, η Αντερσον, ο Ντουκόβνι αλλά και ο δημιουργός της, Κρις Κάρτερ, θα μετάσχουν στο εγχείρημα. «Τα καλά νέα είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει πιο περίεργος, οπότε είναι η ιδανική στιγμή για να ειπωθούν αυτές οι έξι ιστορίες», δήλωσε ο τελευταίος.

Η σειρά επιστημονικής φαντασίας προβάλλονταν από το 1993 έως το 2002, γράφοντας ιστορία στα τηλεοπτικά δεδομένα, κερδίζοντας μεταξύ άλλων βραβείων 16 Emmy. Στο αποκορύφωμα της δημοτικότητάς της, το 1998, κυκλοφόρησε η ταινία «The X-Files», που... έσπασε τα ταμεία, με τα εισιτήρια παγκοσμίως να φτάνουν τα 189,2 εκατομμύρια δολάρια. Το 2008 βγήκε στους κινηματογράφους η δεύτερη ταινία, «The X-Files: I Want to Believe», η οποία όμως δεν προκάλεσε αντίστοιχη αίσθηση, με τα εισιτήρια να φτάνουν τα 68,4 εκατομμύρια δολάρια.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία προβολής των νέων ιστοριών. Πέρυσι, το Fox έκανε κάτι παρόμοιο με το «24», κυκλοφορώντας 12 νέα επεισόδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ