Η Le Monde για την τραγωδία στις Αλπεις: Το Airbus διαλύθηκε εντελώς, θα χρειαστούν ημέρες για την περισυλλογή των νεκρών - iefimerida.gr

Η Le Monde για την τραγωδία στις Αλπεις: Το Airbus διαλύθηκε εντελώς, θα χρειαστούν ημέρες για την περισυλλογή των νεκρών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη τραγική διάσταση του δυστυχήματος με 150 νεκρούς σε δύσβατη περιοχή των Γαλλικών Αλπεων δίνει η εφημερίδα Le Monde.

Η γαλλική εφημερίδα Le Monde αναμεταδίδει ειδήσεις και συνεντεύξεις από την ιστοσελίδα Haute-Provence Info, η οποία έχει ανταπόκριση από την περιοχή, και σκιαγραφεί την εικόνα διάλυσης του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν αξιωματούχοι της Αστυνομίας υπάρχουν περίπου δώδεκα μεγάλα κομμάτια από το μοιραίο Airbus, ενώ, το υπόλοιπο αεροσκάφος έχει κυριολεκτικά διαλυθεί.

«Θα χρειαστούν πολλές ημέρες για την περισυλλογή των νεκρών» σημειώνει ο Αντισυνταγματάρχης Μπλοϊ προσθέτοντας ότι «Τα συντρίμμια βρίσκονται διασκορπισμένα σε μια ζώνη τουλάχιστον ενός εκταρίου».

Από την πλευρά του ο στρατηγός Νταβίντ Γκαλτιέρ δεν αφήνει πολλές ελπίδες λέγοντας ότι «Προτεραιότητά μας είναι πάντα ο εντοπισμός επιζώντων, άρα θα είχαμε δει κάποιο σώμα να κινείται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ