Στάινμαγερ στον Τσίπρα: Είναι καλό που ρίξατε τους τόνους - iefimerida.gr

Στάινμαγερ στον Τσίπρα: Είναι καλό που ρίξατε τους τόνους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ -ΜΠΕ /Andrea Bonetti
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βελτιωμένο κλίμα στις διμερείς σχέσεις θα βοηθήσει ώστε να αρχίσουν «σοβαρές συνομιλίες» για τη λύση του χρηματοδοτικού ζητήματος, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ.

Ο Γερμανός υπουργός έκανε τη δήλωση μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σήμερα μετά τις 10 το πρωί. «Είναι καλό που ρίξατε τους τόνους. Είναι προϋπόθεση για λύση», είπε συγκεκριμένα στον κ. Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας θα έχει συναντήσεις με τον κυβερνητικό εταίρο και ηγέτη των Σοσιαλδημοκρατών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ (15:30), με τη συμπρόεδρο του Die Linke, Κάτια Κίπινγκ και τον πρόεδρο της ΚΟ του ίδιου κόμματος (12:15).

Προτού αναχωρήσει για την Αθήνα ο πρωθυπουργός θα δει τους προέδρους των Πράσινων Τζεμ Οζντεμίρ και Σκα Κέλλερ (17:00), ενώ νωρίτερα θα επισκεφθεί το Μνημείο Ολοκαυτώματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ